Voor het delen van diverse documenten maken wij gebruik van een zogenaamd documentenportaal. Binnen dit portaal kun je de volgende documenten downloaden:

* Contracten

* Ondertekende offertes

* Facturen

* Eindafrekeningen

* Aanvullende rapportages

Heb je al een inlog voor ons documentenportaal? Dan kun je inloggen via https://tpoint.ez2xs.com/portal/#/document

Heb je nog geen inlog voor ons documentenportaal? Dan kun je deze aanvragen door te mailen naar support@ticketpoint.nl

Hoe werkt het portaal?

Eenmaal ingelogd in het documentenportaal zie je de verschillende evenementen waarvoor je de ticketing bij ons hebt ondergebracht. Klik een van de evenementen aan om de beschikbare documenten te kunnen inzien.

Voor het gemak hebben we de documenten op label geordend.

Er is tevens een optie beschikbaar om enkele standaard documenten te downloaden.