Wanneer wij een pagina voor jouw evenement aanmaken, zorgen we voor de juiste SEO optimalisatie. Dit betekent dat we door de juiste technieken te gebruiken, jouw evenement hoger in Google laten scoren. Zo wordt de detailpagina van onze website beter vindbaar voor potentiële bezoekers.

We vragen jou als opdrachtgever om een stukje tekst aan te leveren over het evenement. Deze wordt op de pagina van het evenement geplaatst. We denken graag mee en geven advies om deze zo sterk en goed mogelijk te maken. Hieronder vind je een paar tips voor het opmaken van een tekst die goed scoort op vindbaarheid.


Tips voor het aanleveren van een goed leesbare tekst:

– Lever een tekst aan van minimaal 300 woorden;
– Benoem in de eerste alinea het evenement;
– Maak de paragrafen niet te lang;
– Gebruik niet teveel zinnen met meer dan 20 woorden.
– Voeg kopjes toe;
– Maak de tekst eenvoudig te lezen;
- Gebruik de juiste zoektermen in je tekst.


Hulp nodig bij het schrijven van een goede tekst?

Heb je al gekeken of je evenement via Google goed te vinden is? Een goede vindbaarheid via Google is cruciaal voor een goede kaartverkoop. Bedenk je daarbij ook via welke verschillende zoektermen je potentiële bezoekers op zoek gaan naar je evenement.

Het schrijven van een goede SEO (Search Engine Optimalization ofwel zoekmachineoptimalisatie) tekst is daarvoor enorm belangrijk. Een SEO tekst is op de juiste wijze opgebouwd met zoektermen en duidelijk leesbaar voor je bezoekers. Het is een kunst die nog niet iedereen beheerst, maar die zo belangrijk is voor je kaartverkoop.

Wij hebben daarom ervaren tekstschrijvers in dienst genomen die voor jou een SEO tekst kunnen schrijven. Kosten hiervoor bedragen normaal € 95,-. Ik wil je bij deze aanbieden om een eerste SEO tekst te maken voor € 50,-. Daarnaast ontvang je 2 gratis teksten voor op je social media pagina's ter promotie van de kaartverkoop. 

Meer weten? Stuur me een berichtje via support@ticketpoint.nl