Na het betalen van de tickets komt de consument op een bedankpagina uit. Wij werken met een standaard bedankpagina. Hierop meten wij e.e.a. aan gegevens door van de ticketskopers, zodat we voor jou als organisator via Google Analytics rapportages kunnen opmaken.


Indien gewenst kunnen we ook een custom bedankpagina maken in je eigen look & feel. Je kunt daar tevens ook extra aanbiedingen op plaatsen (zoals de verkoop van munten, parkeertickets of andere gerelateerde producten). Tevens kun je daar je kopers ook direct doorverwijzen naar je socials of ze op de hoogste stellen van leuke acties of voordelen. Vraag naar de kosten en mogelijkheden voor een custom bedankpagina.


Ook kunnen we de bedankpagina op een externe pagina instellen. Dit kan bijvoorbeeld de pagina van de CD van de artiest zijn, of de Facebook-pagina van het evenement. Op deze manier bereik je meteen de potentiële kopers. Bezoekers van een evenement zijn gevoeliger voor gerelateerde producten.Voorbeeld van een custom bedankpagina: