Betrouwbare scanning

Gebruik de gratis scan app op je mobiel om de verkochte tickets te controleren. Voor grotere evenementen zetten we de  razendsnelle pistoolscanner in voor vlotte scanning waardoor een soepele doorstroom het gevolg is. De meldingen zijn duidelijk op het scherm te lezen en verdwijnen pas wanneer de volgende scan geactiveerd word. De architectuur van de app garandeert bedrijfszekerheid, ook als de internetverbinding tijdelijk wegvalt. Nooit wachtrijen omdat scanners niet werken, geen frustratie tijdens de instroom.

Welke scanningsmogelijkheden bieden wij?

-          Tickets controleren: ongeldige en dubbel gescande tickets eruit halen;

-          In- én uitscannen: als iemand tijdelijk de locatie wil verlaten (bv om iets uit de auto te halen), kunnen we hem eerst uit- en daarna weer inscannen;

-          Meerdere ingangen: wij scannen op verschillende punten, kies zelf welke ticketsoorten op welke plaats naar binnen mogen;

-          Bezoekersstromen reguleren: dit doen we bijvoorbeeld door de zit- en staanplaatsen apart van elkaar te scannen;

-          Real time overzicht: in één oogopslag zien hoe veel mensen er binnen zijn, en nog binnen moeten komen middels een realtime scandashboard;

-          Scanrapport: na het evenement ontvang je een scanrapport, met daarin onder andere hoe veel personen zijn gescand en hoe veel per soort ticket.

Wat is er nodig om te scannen?

-          WiFi of hotspot verbinding t.b.v. de scanners. Mocht deze op locatie niet aanwezig zijn, dan nemen wij ons eigen internetpunt mee.

Wat zijn de kosten?

-          Scan app op eigen mobiele telefoon: Gratis (geschikt voor kleinere aantallen tickets).

-          Scanner per dag: €85,-. Wil je langer dan één dag gebruik maken van de scanners? Dat kan. Vraag naar de mogelijkheden;

-          Medewerker van Ticketpoint op locatie: €35,- per uur excl. €0.19 p/km reiskosten.

Instructievideo

We hebben een instructievideo beschikbaar waarin het scansysteem nauwkeurig wordt uitgelegd. Deze is hier te vinden.