VIP-arrangementen kunnen op verschillende wijzen ingestoken worden. Aangezien deze doelgroep meestal een uitgebreider arrangement ontvangt, en ook substantieel meer betaald voor een kaartje, dient de afwikkeling hiervan soepel te verlopen. Wij hebben jarenlange ervaring met VIP-ticketing op diverse soorten evenementen.


Belangrijk om te weten is hoe jij je VIP-ticket wilt aanbieden?

* Ontvangt iemand simpelweg een E-ticket die toegang biedt tot een speciale VIP-room of VIP-dek? Dan maken we een eenvoudige ticketshop in orde.

* Dient een VIP-koper een compleet pakket te ontvangen compleet met een uitnodiging, parkeerkaarten, vouchers en toegangsbewijzen? In dat geval gaan we graag in gesprek, want ook dit is mogelijk. Wij kunnen het gehele traject van boeken, betalen, inpakken en verzenden van de VIP-pakketten verzorgen.

* Nieuw in ons assortiment zijn VIP-bandjes: een polsbandje met eenvoudig te scannen QR-code. Op het polsbandje staat alle informatie vermeld die de koper van het VIP-arrangement nodig heeft. De polsbandjes worden per post verzonden met een in stijl uitgewerkte uitnodiging.


VIP-arrangementen zijn vaak maatwerk. We gaan graag in overleg hoe we een zo passend mogelijke oplossing kunnen aanbieden en doen dat met de grootste zorg, want de grootste zorg: dat verdient een VIP-gast.