Wanneer je specifieke acties wilt uitzetten adviseren we altijd van tevoren even contact met ons op te nemen. We denken altijd graag met je mee om het meest optimale effect uit je verkoop te halen. Een aantal voorbeelden van actieticketing hebben we voor je uitgewerkt:


* Inzet veilingsites

Online zijn er diverse veilingsites waar je tickets kunt verkopen. We adviseren je altijd erg voorzichtig te zijn met de inzet van deze agressieve verkoopmethodes. Tickets worden onder de prijs aangeboden, en consumenten kunnen bij nieuwe edities wachten op dergelijke aanbiedingen. Vaak gaat dit ten koste van de besteding per bezoeker.

Wanneer je toch gebruik wilt maken van veilingsites, stel ons dan altijd op de hoogte. We begeleiden dit traject graat. Wij kunnen vouchercodes aanleveren die de veilingsite kan verkopen. Vervolgens verzilvert de bezoeker deze vouchercode online in onze bestelmodule. Zo blijf jij beschikken over de data van deze kopers, zijn we 100% verzekerd van een werkend scansysteem, en blijven je te verkopen capaciteiten up-to-date.


* Actieticketing met externe bedrijven

Je kunt het zo gek niet bedenken of supermarkten doen er spaaracties mee: messensets, voetbalplaatjes, korting op pretparken, sparen voor concertkaartjes of natuurlijk de bekende moestuintjes van AH. Supermarkten (ook lokale supermarkten) zetten dit soort acties vooral in om de omzet te verhogen, maar ook om de klantbetrokkenheid te vergroten. Zo werkten wij onder meer samen met supermarkt Jumbo die een speciale Toppers in Concert editie aan hun klanten verkochten. Kijk de promotiecommercial van deze actie hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=kYJdjDcCWps