Onze seizoenkaarten worden op 2 manieren aangeboden:

1. Mobiel ticket

2. Plastic hardcard


1. Mobiel ticket:

Tijdens de bestelbevestiging ontvangt de koper van de seizoenkaart direct een downloadlink om de seizoenkaart als mobiel ticket op te slaan in Wallet of Passbook. Op deze manier heeft de koper de seizoenkaart altijd makkelijk bij de hand.


2. Plastic hardcard:

Op creditcard formaat kan de seizoenkaart geprint worden op een plastic hardcard. Deze seizoenkaarten zijn uit te delen aan de kopers. Eventueel kan Ticketpoint de verzending op zich nemen.


Belangrijke info:

We werken met een standaard layout van de hardcards. Hieronder vindt je de volgende specificaties:

Formaat: ISO/IEC 7810 - 85m60 x 54 mm

Dikte: 0.76 mm 

Materiaal: PVC


Standaard layout:

De voorkant van de seizoenkaart kan bedrukt worden door de club met een opdruk naar keuze. Denk hierbij aan plaatsing van beeldmateriaal, logo etc. We adviseren om ieder seizoen een nieuwe layout te gebruiken, zodat voor de suppoosten visueel al heel snel zichtbaar is dat mensen de juiste seizoenkaart bij hebben.

De achterzijde wordt bedrukt door Ticketpoint. Hierop komen o.a. een QR-code, naam van de seizoenkaarthouder, het soort seizoenkaart en indien van toepassing de specifieke (zit)plaats. Een klein ontwerp als bv een logo op de achterzijde is zeker mogelijk, houdt echter rekening met de te printen opdruk. Zeker de QR-code dient op een witte achtergrond gedrukt te worden.


Zie hier een voorbeeld van de kale te printen layout: