Het is zover, het evenement vindt binnenkort plaats! Om jouw bezoekers goed voorbereid naar je evenement te laten vertrekken, raden we je aan een servicemail te sturen. Hierin geven we de bezoekers van jouw evenement de laatste informatie over bijvoorbeeld:

• Programma
  • Parkeer/Locatie-informatie
  • Route en wegwerkzaamheden
  • Informatie over aanlooproutes
  • Informatie over garderobe
  • Eventuele lunch/dinergegevens
  • Evenement-specifieke informatie, zoals bijvoorbeeld ingang/hal/zaalnaam

Tevens is dit natuurlijk de ideale plaats om nog upsells aan te bieden. Laat je bezoekers bijvoorbeeld alvast een muntenvoucher kopen, laat ze een parkeerticket aanschaffen of genereer op andere wijze nog extra omzet voor je evenement.

Graag ontvangen wij de benodigde informatie over bovenstaande punten. Idealiter sturen we de servicemail 3 dagen voor aanvang van je evenement.

Klik hier om een voorbeeld te zien van een servicemail.