Voor evenementen met een internationale doelgroep kunnen berichten in diverse talen opgezet worden.

Beheerders van Facebook bedrijfspagina's kunnen met de functie berichten relevanter maken door content te publiceren in de taal van fans.

Je typt een bericht, kiest de taal en Facebook maakt een eigen vertaling.

Reacties en vind-ik-leuks van een specifieke groep fans worden toegevoegd aan hetzelfde bericht (per taal).

Wanneer het bericht wordt geplaatst zien fans het bericht in de taal waarin zij Facebook gebruiken. Uiteraard geldt dit alleen wanneer er daadwerkelijk een aangepaste versie van het bericht is ingesteld. Wanneer er geen andere taal is ingesteld zien fans de standaardversie van het bericht.

• ga naar instellingen
  • berichten vertalen in meerdere talen (klik op bewerken)