De Opticon scanner kan middels bluetooth gekoppeld worden met je telefoon (Apple of Android), Ipod, Ipad, Tablet.

Een hele eenvoudige snelle scan oplossing.

Via bluetooth koppel je de scanner, je opend de Ticketmatic scan app, selecteerd je evenement(en) en je bent klaar voor te scannen.

Houd het achterste knopje met '-' vast tot deze piept en knippert

open instellingen van je telefoon, Ipad

ga naar bleutooth verbinding zie nr van de scan (staat op achterzijde en op doosje)  en druk op verbinden

sluit af

open de Ticketmatic scan app, login in, selecteer het evenement en je ben operationeel.

druk op de scanner en telefoon geeft de melding.

let op! eerst koppelen en dan pas de Ticketmatic app openen.

zie hier het instrctie filmpje.

instructie video scanner koppelen aan telefoon

Bij de Ticketmatic app ga je naar het tandwieltje (rechtsboven) en zet je fast switching aan.