Een bundel is een verzameling van verschillende tickets. Dit kunnen verschillende tickets zijn van één evenement, of van diverse evenementen.

Family Pack

Voor Disney On Ice hebben we een family pack ontworpen. Hierin zat de toegangskaart, een bak popcorn en het programmaboekje. De klant ontving hiervan drie vouchers: 1 van van toegangskaart, 1 van de popcorn en 1 van het programmaboekje. Deze vouchers konden de bezoekers op locatie inleveren, voor het product. Deze vouchers zijn apart in te richten met scanning en te scannen met de smartphone.

Passe-Partouts

Voor meerdaagse evenementen kunnen we Passe-Partouts aanmaken. Dit zijn bundels voor verschillende dagen, met een financieel voordeel voor de klant. Ook voor Passe-Partout ontvangt de klant voor elke dag één toegangsbewijs. Tijden en locaties kunnen per dag verschillen, zo kunnen we de informatie per dag aanpassen. We zien een trend dat de vouchers en toegangskaart via de smartphone worden gescand. Bezoekers kunnen gemakkelijk swipen tussen de verschillende tickets/vouchers.

Familiebundels

Stel een bundel samen met bijvoorbeeld 2 tickets voor volwassenen en 2 tickets voor kinderen. Zo kan het hele gezin gezamelijk het evenement bezoeken tegen een gunstig tarief.