Ticketpoint kan tickets op verschillende wijzen afleveren aan haar klanten. We beschikken o.a. over de volgende opties:


E-TICKET

Een E-ticket wordt vanuit ons ticketsysteem rechtstreeks naar het e-mailadres van een klant gestuurd.

Deze e-mail opent de klant op zijn of haar computer en kan vanuit deze positie gelijk het e-ticket openen en uitprinten. 

Bij een order ontvang je in 1 batch alle tickets en kunnen geprint worden. Het is niet mogelijk om een e-ticket per stuk te delen met iemand anders.TICKET PER POST

Halffabrikaten zijn hardcopy tickets die rechtstreeks uit onze thermische Boca printers geprint worden.

Wij versturen deze per post naar klanten of printen deze rechtstreeks uit bij onze kassa op locatie. AANGETEKEND VERZENDEN

Tegen bijbetaling kan de consument er eveneens voor kiezen om de tickets niet per reguliere post, maar aangetekend verzonden te ontvangen. Kosten hiervoor zijn voor de consument, de keuze is optioneel.


TICKETS IN EEN TICKETPOINT CADEAUVERPAKKING

Wij bieden standaard de optie om de tickets in een Ticketpoint cadeauverpakking aan te bieden. Zo zijn de tickets op een leuke manier als een cadeautje te geven aan vrienden, familie of bekenden.

Wil je graag een eigen cadeauverpakking aanbieden. Dat is zeker mogelijk, vraag bij ons naar de mogelijkheden.


MOBIEL TICKET

Een mobiel ticket, of M-ticket, wordt vanuit ons ticketsysteem rechtstreeks via mail naar de telefoon van een klant gestuurd.

De bezoeker opent het mobiel ticket via een speciale app. In deze app staat naast het ticket ook extra informatie over je evenement vermeld. Tevens kan de bezoeker direct een routebeschrijving naar het evenement opzoeken.

Ook is het mogelijk om met een smartwatch, zoals bijv. de Apple Watch, de QR-code te laten scannen bij een scanpunt om toegang te verkrijgen.  


Heeft een bezoeker meerdere tickets, dan kunnen deze per stuk gedeeld worden met vrienden.  Lees hier meer informatie over het delen van Mobiele tickets met vrienden.


Wil je nog een stapje verder gaan en zeker weten dat doorverkoop van tickets onmogelijk is? We kunnen de toegangscontrole bij je evenement ook High Secure beveiligen met onze speciale High Secure Mobile Tickets. Ook deze speciale mobiele tickets zijn voor de bezoeker beschikbaar in de app. Doordat de QR-codes per halve minuut wijzigen kan de bezoeker de tickets op geen manier doorverkopen, ook het maken en doorverkopen van screenshots is daarmee  niet mogelijk.


 


PLASTIC HARDCARD

Hardcards worden uitgegeven bij bijvoorbeeld seizoenkaarten voor een bepaalde sportclub- of vereniging.

Hieronder een voorbeeld van een hardcard seizoenkaart van Tilburg Trappers:


                               Voorkant                                                        Achterkant