HARDCARD

Hardcards worden uitgegeven bij bijvoorbeeld seizoenkaarten voor een bepaalde sportclub- of vereniging.

Hieronder een voorbeeld van een hardcard seizoenkaart van Tilburg Trappers:

Voorkant                                                        Achterkant

HALFFABRIKAAT

Halffabrikaten zijn hardcopy tickets die rechtstreeks uit onze thermische Boca printers geprint worden.

Wij versturen deze per post naar klanten of printen deze rechtstreeks uit bij onze kassa op locatie.

MOBIEL TICKET

Een mobiel ticket, of M-ticket, wordt vanuit ons ticketsysteem rechtstreeks via mail naar de telefoon van een klant gestuurd.

Deze mail opent de klant op zijn of haar mobiel en kan vanuit deze positie gelijk het mobiele ticket openen én laten scannen.

Ook is het mogelijk om met een smartwatch, zoals bijv. de Apple Watch, de QR-code te laten scannen bij een scanpunt om toegang te verkrijgen.

Er zijn gratis appsbeschikbaar voor elk device, waarmee het mobiele ticket gedownload kan worden. Voor iOS gebruikers is er de app Passbook, voor Android gebruikers PassAndroid en voor Windows gebruikers is er de app Pass Wallet

Bij meerdere tickets kunnen deze per stuk gedeeld worden.

Mobiel ticket                                      Smartwatch

E-TICKET

Een E-ticket wordt vanuit ons ticketsysteem rechtstreeks naar het e-mailadres van een klant gestuurd.

Deze e-mail opent de klant op zijn of haar computer en kan vanuit deze positie gelijk het e-ticket openen en uitprinten.

Bij een order ontvang je in 1 batch alle tickets en kunnen geprint worden. Het is niet mogelijk om een e-ticket per stuk te delen met iemand anders.