Competitiewedstrijden

Wij hebben een speciale Sportmodule ontwikkeld. Deze module biedt de mogelijkheid om een seizoenkaart te kopen voor een eigen, vaste plaats. Tot welke wedstrijden de kaart toegang geeft, is variabel en geheel vrij naar keuze in te vullen. 


Seizoenskaart voor alle wedstrijden

Het is een mogelijkheid om de seizoenkaarthouders met de seizoenkaart toegang te geven tot alle wedstrijden die het seizoen worden gespeeld (inclusief Play Off's, nacompetitie etc.)


Seizoenskaart voor X aantal wedstrijden

Je kunt er voor kiezen om de seizoenkaarthouders toegang te geven tot de reguliere competitiewedstrijden, en bijvoorbeeld tijdens Play Offs een X% korting aan te bieden. De seizoenkaarthouder heeft dan recht om zijn of haar stoel tegen X% korting te kopen. Hieraan kan een betalingstermijn worden verbonden, om binnen een X aantal uur aan de betaling te voldoen. Na dit termijn wordt de stoel vrijgegeven voor reguliere verkoop.  


Mocht de seizoenkaarthouder na het verlopen betalingstermijn alsnog een ticket willen kopen, kan je hem of haar tickets tegen X% korting laten kopen.


Seizoenkaarten kunnen als mobile, E-ticket of als hard copy kaarten geleverd worden. Verlengen van een seizoenkaart

Het verlengen van een seizoenkaart is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zowel voor de bezoeker, als voor jou als organisator. Na afloop van het seizoen ontvangt de supporter direct een mail met een reservering van zijn/haar eigen stoel voor het volgende seizoen. Middels een iDeal link is de eigen stoel direct te betalen voor het volgende seizoen.


Je kunt aangeven tot wanneer je supporters de gelegenheid hebben hun eigen stoel te verlengen. Enkele dagen voor het verstrijken van de termijn sturen we automatisch een reminder uit indien er nog niet betaald is. Is er uiteindelijk niet verlengd? Dan komt de reservering automatisch te vervallen en komt de stoel automatisch in de vrije verkoop terecht.