Als organisatie kun je ervoor kiezen om relatietickets of vrijkaarten weg te geven. Stuur al je genodigden en relaties van tevoren alvast een ticket toe. De voordelen op een rijtje:

* Minder handling aan de deur, geen administratie met een gastenlijst.

* Je relaties hoeven niet in de rij bij een afhaalbalie te staan, maar kunnen met hun ticket snel naar binnen.

* In de scanrapportage zie je direct hoeveel relaties je evenement hebben bezocht.


Hoe te doen?

We onderscheiden grofweg 3 manieren waarop jij jouw relaties kunt uitnodigen. Deze variëren vooral in de hoeveelheid werk die je er zelf aan hebt.

1. Jij kunt als organisator zelf vanuit de online module rechtstreeks naar je genodigden vrijkaarten sturen. Zij ontvangen dan direct een e-mail waarin zij hun vrijkaarten kunnen downloaden, of in de app kunnen openen.

2. Wil je wat minder werk? Verspreid dan unieke persoonlijke vouchercodes onder je genodigden waarmee zij zelf online hun tickets kunnen verzilveren. Zo heb jij toch de regie, en er bovendien wat minder werk aan. Bijkomend voordeel: omdat je genodigden zichzelf moeten aanmelden is onze ervaring dat het percentage no-show stukken lager ligt.

3. Wil je graag dat Ticketpoint het uitnodigingstraject voor je ontzorgt? Ook dat is mogelijk. Stuur ons een lijst met je genodigden en het aantal tickets wat zij mogen ontvangen, en wij sturen de vrijkaarten uit. Voor deze optie zijn wij wel genoodzaakt meerwerk in rekening te brengen.


Stuur een mail naar support@ticketpoint.nl waarin je vermeld voor welke optie je kiest, en om hoeveel vrijkaaarten het gaat. Dan maken wij de inrichting voor je in orde.


Tip: Laat je genodigden even weten wanneer ze de mail met de tickets kunnen verwachten. Zo verwachten ze de mail wat een gunstig effect heeft op de openingspercentages.