Op het moment dat je een kortingsactie wilt aanbieden, kunnen we de volgende eigenschappen aan die kortingsactie plaatsen:

* Datumselectie van-tot: Om aan te geven dat een prijs slechts in een bepaalde tijdsperiode te boeken is.

* Promotiecode: Deze prijs is beschikbaar met de juiste universele promotiecode. Geschikt om een grote groep onbekende mensen te bereiken.

* Vouchercode: Deze prijs is beschikbaar met de juiste unieke persoonlijke vouchercodes. Geschikt om een grote groep bekenden een specifiek voordeel te bieden.

* Order maximum aantal: Stel een maximum aantal tickets in dat een klant kan kopen voor deze specifieke prijs per order.

* Order minimum aantal: Stel een minimum aantal tickets in dat een klant dient te kopen voor deze specifieke prijs per order.

* Ticketlimiet: Geef aan hoeveel tickets je maximaal van deze prijscategorie wilt verkopen.

* Veelvoud van: beperk het aantal tickets dat een klant kan kopen voor dit specifieke prijstype per order tot een veelvoud van een specifiek getal (dus bv enkel 2,4, 6, 8 tickets).


Verschil promotiecode / vouchercode:

Wanneer u een select gezelschap kopers voordeel wilt bieden, kunnen wij dit op diverse manieren insteken. We maken een verschil tussen promocodes en vouchercodes:


Promocode

Promocode is te gebruiken wanneer je in 1x een onbekende groep personen wilt aanspreken die je de gelegenheid wilt geven goedkopere tickets te laten boeken.

* 1 Promocode biedt de gehele groep een voordelige kaart

* Promocode is zelf aan te maken

* Laat de promocode bruikbaar zijn voor een bepaalde periode, of een beperkt aantal tickets.


Vouchercode

Vouchercode is te gebruiken wanneer je jouw bezoekers kent en je deze persoonlijk de gelegenheid wil geven goedkopere tickets of gratis tickets te reserveren.

* Iedereen ontvangt een unieke persoonlijke vouchercode voor een voordelige kaart

* Vouchercodes worden door Ticketpoint aangemaakt en verstrekt. Let op: deze zijn niet zelf aan te maken.

* Laat de vouchercodes bruikbaar zijn voor een bepaalde periode, of een beperkt aantal tickets.

* Met dezelfde vouchercode kun je boeken voor 1 evenement, of voor meerdere evenementen. Vouchercode is te verzilveren voor 1 of meerdere tickets.

* Middels vouchercodes zijn ook vrijkaarten te versturen.