Podio is de sociale-samenwerkingstool waarmee je alle promoties vermeld rondom de verkoop van een evenement.

We maken gebruik van een marketing agenda en/of een social media agenda.

Je kan het beeldmateriaal in opslaan zodat iedereen hetzelfde materiaal gebruikt.

De agenda in Podio kan je koppelen aan je eigen agenda zodat je alle acties dagelijks/wekelijks kan volgen.

Klik op het sleuteltje (zie afbeelding), klik op 'Aan kalender toevoegen'

Ook kan je voor Android en IOS de gratis de app dowloaden.

Zodra je inlogt ga dan naar je instellingen om e-mail notificaties in te stellen.

Rechtsboven

• accountinstellingen
  • e-mail notificaties. (zie plaatje)

Hier kan je alle alert instellen zodat je bij een actie door derden een mail ontvangt.

Onderstaand plaatje is een fijne instelling.

Wil je iemand mailen gebruik je '@'naam en degene ontvangt een e-mail, een alert in podio.